foto

Imogen Claire

  • nar. 2.11.1943
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.6.2005 (61 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Billy Elliot
Muž, který plakal
1997 Sin Eater, The (TV film)
1992 In Dreams (TV film)
1991 Prisoner of Honor (TV film)
1990 Najal jsem si vraha
1989 Wilt
1988 Jestřábi
Poslední tanec Salome
1986 Caravaggio
Úplní začátečníci
1981 Shock Treatment
1980 Flash Gordon
Hussy
Phoelix
Sláva - a.z.
1978 Clouds of Glory: William and Dorothy (TV film)
1975 Lisztománie
Rocky Horror Picture Show
Tommy
1972 Divoký Mesiáš
Jindřich VIII. a jeho šest žen
1971 The Boy Friend
Ďáblové
1970 Milovníci hudby

TV seriály

1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Just William (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1976 Star Maidens (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 That's Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace