foto

Paul Antrim

  • nar. 8.7.1944
    Irsko
  • zem. 13.9.1990 (46 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Noc lišky (TV film)
1985 Divoké husy 2
1984 Lassiter
1982 Zlo pod sluncem
1980 Murphy's Stroke (TV film)
1978 Pomsta Růžového pantera
1977 Pochoduj nebo zemři
1975 Muž, který chtěl být králem
1974 Ohrožení Britannicu
1972 Adolf Hitler - Můj podíl na jeho pádu
Suburban Wives

TV seriály

1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1981 The Chinese Detective (TV seriál)
1980 The Enigma Files (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Na útěku (S04E03)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
The Famous Five (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1976 Gangsters (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Nightingale's Boys (TV seriál)
Oil Strike North (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
Mission of the Darians (S01E09)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Orson Welles' Great Mysteries (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
The Dragon's Opponent (TV seriál)
1972 The Protectors (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
1971 Justice (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1957 The Seven Lively Arts (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky