foto

Peggy Shields

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Zkurvená existence
1997 Na křídlech naděje (TV film)
1991 Černá svíce (TV film)
1980 Sweet William

TV seriály

2004 55 Degrees North (TV seriál)
Powers (TV seriál)
2002 Tlc (TV seriál)
2000 Beast (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Badger (TV seriál)
1997 Keeping Mum (TV seriál)
1996 Our Friends in the North (TV seriál)
1994 The All New Alexei Sayle Show (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Super Gran (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Sorrell and Son (TV seriál)
The Prisoner of Zenda (TV seriál)
1983 Andy Robson (TV seriál)
Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
Jury (TV seriál)
The Nation's Health (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1976 The Practice (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky