foto

Irma Lozano

  • nar. 24.8.1944
    Monterrey, Nuevo Leon, Mexiko
  • zem. 21.10.2013 (69 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Federal de narcoticos
1982 ¡El que no corre... vuela!
1981 El robo imposible
1979 Benjamín Argumedo el rebelde
Niña de la mochila azul, La
Secuestro de los cien millones, El
1976 El hombre desnudo
1973 Amor tiene cara de mujer, El
La derrota
Sangre derramada
1972 Lo que mas queremos
Medio pelo, El
Perturbados, Los
1971 Yesenia
1970 Confesiones de una adolescente
Cruz de amor
La rebelion de las hijas
Rosas blancas para mi hermana negra
Tápame contigo
1969 Al rojo vivo
Modisto de señoras
1968 Agente 00 Sexy
Amores de Juan Charrasqueado, Los
Día de la boda, El
Los recuerdos del porvenir
María Isabel
Todo por nada
1967 Don Juan 67
¡Adios cuñado!
1966 Derecho de nacer, El
1965 Gigantes planetarios

TV seriály

2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Mujeres asesinas (TV seriál)
2007 Destilando amor (TV seriál)
2001 La Intrusa (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
1999 Niño que vino del mar, El (TV seriál)
1996 Marisol (TV seriál) - herec, a.z.
Morir dos veces (TV seriál)
1990 Amor de nadie (TV seriál)
Balada por un amor (TV seriál)
1987 Rosa salvaje (TV seriál)
1986 Pobre juventud (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
Vivir un poco (TV seriál)
1980 Caminemos (TV seriál)
1979 Honraras a los tuyos (TV seriál)
Lágrimas negras (TV seriál)
1974 Mundo de juguete (TV seriál)
1973 Honorable señor Valdez, El (TV seriál)
1971 Amor tiene cara de mujer, El (TV seriál)
1970 Gata, La (TV seriál)
Yesenia (TV seriál)
1968 Juventud divino tesoro (TV seriál)
Mujeres sin amor (TV seriál)
1966 Derecho de nacer, El (TV seriál)

Dokumentární

1968 Posadas, Las

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky