foto

Sergej Melkumov

  • nar. 11.11.1962 (55 let)
    Machačkala, Dagestán,, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 Nemilovaní
2016 Dueljant
2014 Avanťuristy
Leviatan
2013 Stalingrad
Záhada Hory mrtvých
2011 Jelena
V subbotu
2009 Obitajemyj ostrov. Schvatka
2008 Tajemný ostrov
Tot, kto gasit svět
Volšebnik
2007 1814
2006 Park sovětskogo perioda
2004 Bogiňa: kak ja poljubila
Honey Baby
Svoji
2003 Dněvnik kamikadze
2002 Aprel
Kino pro kino
V dviženii
1996 Ljubiť po-russki 2

TV seriály

2017 Děmon revoljucii (TV seriál)
2016 Sledovatel Tichonov (TV seriál)
2015 Raja znajet (TV seriál)
2014 Běsy (TV seriál)
2012 Bělaja gvardija (TV seriál)
2011 Dostojevskij (TV seriál)
2005 Brežněv (TV seriál)

Dokumentární

2011 Miluju tě

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace