foto

Andy Tennant

  • nar. 1955
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tennant, rodák z Chicaga, vystudoval divadelní umění na University of South California. V televizi režíroval hity jako Báječná léta, Parker Lewis musí vyhrát a Dobrodružství Brisco Countyho Jr. Jeho celovečerním režijním debutem byl snímek Malé dohazovačky a poté se ujal režie filmu Jen blázni spěchají s Matthewem Perrym a Salmou Hayek.

Zdroj: Falcon

Režijní filmografie

Filmy

2016 Wild Oats
2011 Thunderballs (TV film)
2010 Exmanželka za odměnu
2009 Operating Instructions (TV film)
2008 Bláznovo zlato
2006 Wedding Album, The (TV film)
2005 Hitch: Lék pro moderního muže
2002 Holka na roztrhání
1999 Anna a král
1998 Věčný příběh
1997 Jen blázni spěchají
1995 Cesta do neznáma (TV film)
Malé dohazovačky
1993 Amy Fisher Story, The (TV film)
1992 Desperate Choices: To Save My Child (TV film)
Nechci už zpátky (TV film)

TV seriály

2002 American Embassy, The (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
South of Sunset (TV seriál)
1992 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
1991 Báječná léta (TV seriál)
Rozchod (S04E11)
1990 Ferris Bueller (TV seriál)
Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
1989 Báječná léta (TV seriál)
Matikář (S03E02)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Bláznovo zlato
2006 Wedding Album, The (TV film)
1998 Věčný příběh
1992 What She Doesn't Know (TV film)
1988 Pohyblivý terč (TV film)

TV seriály

1990 Ferris Bueller (TV seriál)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2006 Wedding Album, The (TV film)
1988 Pohyblivý terč (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace