foto

Andy Tennant

  • nar. 1955
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tennant, rodák z Chicaga, vystudoval divadelní umění na University of South California. V televizi režíroval hity jako Báječná léta, Parker Lewis musí vyhrát a Dobrodružství Brisco Countyho Jr. Jeho celovečerním režijním debutem byl snímek Malé dohazovačky a poté se ujal režie filmu Jen blázni spěchají s Matthewem Perrym a Salmou Hayek.

Zdroj: Falcon

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 The Secret: Dare to Dream
2008 Bláznovo zlato
2006 Wedding Album, The (TV film)
1998 Věčný příběh
1992 What She Doesn't Know (TV film)
1988 Pohyblivý terč (TV film)

TV seriály

1990 Ferris Bueller (TV seriál)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2006 Wedding Album, The (TV film)
1988 Pohyblivý terč (TV film)

Fanoušci tvůrce