foto

Hye-ji Kim

  • nar. 21.11.1992 (28 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ssunkiseuteu paemilli

TV seriály

2019 Geombeobnamnyeo sijeun 2 (TV seriál)
2018 Radio romaenseu (TV seriál)
Sumbaggokjil (TV seriál)
2017 Suyoil ohu sesi samsibbun (TV seriál)
2016 Chijeuindeoteulaeb (TV seriál)
Haneule taeyangi (TV seriál)
Yubunyeoeui tansaeng (TV seriál)
2014 Seumoosal (TV seriál)
2013 Moozasik sangpalja (TV seriál)
Yeolae (TV seriál)
2012 Maboyi (TV seriál)
2011 Galsulog gisedeungdeung (TV seriál)
2010 Sanbuingwa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky