foto

Anastasija Michajlova

  • nar. 2.7.1991 (29 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Koroleva pri ispolněnii (TV film)
2016 Večnoje svidanije (TV film)
Vselenskij zagovor
2014 Deduška mojej mečty
2009 Pobeditěl (TV film)

TV seriály

2018 Godunov (TV seriál)
2015 Profil ubijcy (TV seriál)
Koroleva krasoty (S02E02)
2014 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Svaděbnyj perepoloch (S08E06)
2013 Pjataja straža (TV seriál)
2012 Něravnyj brak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky