foto

Pip Dwyer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Christmas Scavenger Hunt (TV film)
The Matchmaker Mysteries: A Killer Engagement (TV film)
Trapped: The Alex Cooper Story (TV film)
2017 The Christmas Cure (TV film)
To
2015 Channel Zero
2010 Pay in Full

TV seriály

2019 Kravaťáci (TV seriál)
One Last Con (S09E10)
2017 Orphan Black (TV seriál)
Let the Children & the Childbearers Toil (S05E04)
2016 11.22.63 (TV seriál)
The Rabbit Hole (E01)
2009 The Listener (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky