foto

Anthony Ulc

  • nar. 3.11.1960 (56 let)
    Montreal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cardinals
To
2016 Joseph and Mary
2015 Gone Tomorrow
Merry Matrimony (TV film)
88
2014 Barn Wedding
2013 Útěk na svobodu
2012 Baby's First Christmas (TV film)
Blood Pressure
Officer and a Murderer, An (TV film)
2011 Donucen ke zločinu
2008 Guns (TV film)
2006 Rodinná záležitost (TV film)
2001 Černé prachy
1999 Srdeční záležitosti (TV film)
1998 Sealed with a Kiss (TV film)
1997 Honeymoon
Vánoční přání (TV film)
1994 Sleeping with Strangers
1992 Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster (TV film)
1991 Scanners II
1988 Dubnové ráno (TV film)
The Carpenter
1987 Shades of Love: The Rose Cafe (TV film)
1986 Miracle at Moreaux (TV film)

TV seriály

2015 Fargo (TV seriál)
Waiting for Dutch (S02E01)
2014 Remedy (TV seriál)
2013 Cracked (TV seriál)
Království (TV seriál)
2012 Policajt (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
2010 Městečko Haven (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
2005 Mladí mušketýři (TV seriál)
2004 Collector, The (TV seriál)
2003 Detektív (TV seriál)
2002 Breaking News (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Poslední boj (S05E16)
Schůzka na nejvyšší úrovni (S05E15)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Hope Island (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
1996 Milénium (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Viper (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1991 Heritage Minutes (TV seriál)
Street Justice (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)
Než jsme ovládli Zemi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace