foto

Stuart Hughes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Into Invisible Light
2017 Sometimes the Good Kill (TV film)
The Drawer Boy
To
2012 Officer and a Murderer, An (TV film)
2010 Small Town Murder Songs
2009 Booky's Crush (TV film)
2007 Booky & the Secret Santa (TV film)
Tohle krásné město
2006 Booky Makes Her Mark (TV film)
Kalné vody
2005 Pravda nebo lež
2002 The Stork Derby (TV film)
1999 Monet: Shadow and Light (TV film)
1998 Svědectví krve (TV film)
1996 Cesta Měsíčního svitu (TV film)
Přelud
We the Jury (TV film)
1989 Chramst!
Love and Hate: The Story of Colin and Joanne Thatcher (TV film)
1988 Blades of Courage (TV film)

TV seriály

2019 Jett (TV seriál)
Frank Sweeney (E04)
Daisy (E01)
Carter (TV seriál)
Harley Gets An Office Job (S02E04)
2018 Burden of Truth (TV seriál)
Witch Hunt (S01E05)
2017 Orphan Black (TV seriál)
Ease for Idle Millionaires (S05E05)
The Few Who Dare (S05E01)
2016 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Spring Hill (S02E09)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
Like Father, Like Son (S01E06)
2010 Pouštění žilou (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
2002 Street Time (TV seriál)
1997 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Anasazijská jeskyně/Cesta do pekel (S01E12)
1995 Taste of Shakespeare, A (TV seriál)
1994 Picture Windows (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky