foto

Edie Inksetter

  • nar. Thunder Bay, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Spirála strachu: Saw pokračuje
2019 To Kapitola 2
2018 Prázdné hlediště
2017 The Perfect Soulmate (TV film)
To
2004 Dlouhá cesta zpátky
Godsend
Hustle (TV film)
Pravidla lásky (TV film)
2003 11. září 2001: Čas krize (TV film)
Síla lidskosti (TV film)
2002 Hledání zbloudilé duše (TV film)
Kadetka Kelly (TV film)
Lebky 2
Najděte stopu (TV film)
Rozsudek (TV film)
Smoochy
2001 Sestra Mary to všechno vysvětlí (TV film)
2000 Phantom of the Megaplex (TV film)

TV seriály

2019 In the Dark (TV seriál)
I Woke Up Like This (S01E11)
Příběh služebnice (TV seriál)
Nevhodná (S03E08)
Noc (S03E01)
Soukromé očko (TV seriál)
Full Court Press (S03E02)
2018 Carter (TV seriál)
Voiceover (S01E08)
Posedlý pomstou (TV seriál)
Absalom (S02E05)
Příběh služebnice (TV seriál)
Po porodu (S02E12)
June (S02E01)
Zpátky do práce (TV seriál)
Paroháč (S02E10)
2017 Anne s E na konci (TV seriál)
Your Will Shall Decide Your Destiny (S01E01)
Příběh služebnice (TV seriál)
Místo pro ženu (S01E06)
Nedovol těm parchantům, aby tě zničili (S01E04)
Zpátky do práce (TV seriál)
Pravidla (S01E02)
Šerifská hvězda (TV seriál)
Cvok (S01E06)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Arkangel (S04E02)
2016 Anne (TV seriál)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Pohár smrti (S01E01)
Shoot the Messenger (TV seriál)
Between (TV seriál)
Get Out of Town (S02E01)
2015 Heroes Reborn: Dark Matters (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
Heart of Stone (S04E05)
Start Me Up (S04E03)
Kravaťáci (TV seriál)
Toe to Toe (S05E05)
2014 Hemlock Grove (TV seriál)
Hemlock Diego's Policy Player's Dream Book (S02E05)
Bodily Fluids (S02E04)
Luna Rea (S02E03)
Království (TV seriál)
Špinavé prádlo (S01E14)
Dovršení (S01E13)
Za krále a za vlast (S01E09)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Pohřešovaná (S01E13)
Diplomatická imunita (S01E09)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
Skin (E13)
Kitten (E10)
Flux (E09)
další epizody (5)
2001 Leap Years (TV seriál)
Screech Owls (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 Gavin Crawford Show, The (TV seriál)
1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)

Dokumentární

2004 Komu zavolají (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky