foto

Edie Inksetter

  • nar. Thunder Bay, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Perfect Soulmate (TV film)
To
2004 Dlouhá cesta zpátky
Godsend
Hustle (TV film)
Pravidla lásky (TV film)
2003 Síla lidskosti (TV film)
11. září 2001: Čas krize (TV film)
2002 Hledání zbloudilé duše (TV film)
Kadetka Kelly (TV film)
Lebky 2
Najděte stopu (TV film)
Rozsudek (TV film)
Smoochy
2001 Sestra Mary to všechno vysvětlí (TV film)
2000 Phantom of the Megaplex (TV film)

TV seriály

2017 Anne with an E (TV seriál)
Your Will Shall Decide Your Destiny (E01)
Příběh služebnice (TV seriál)
A Woman's Place (S01E06)
Nedovol těm parchantům, aby tě zničili (S01E04)
Šerifská hvězda (TV seriál)
Cuckoo (S01E06)
2016 Anne (TV seriál)
Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Shoot the Messenger (TV seriál)
2015 Heroes Reborn: Dark Matters (TV seriál)
Kravaťáci (TV seriál)
Toe to Toe (S05E05)
2014 Hemlock Grove (TV seriál)
Hemlock Diego's Policy Player's Dream Book (S02E05)
Bodily Fluids (S02E04)
Luna Rea (S02E03)
2013 Království (TV seriál)
2012 Saving Hope (TV seriál)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Leap Years (TV seriál)
Screech Owls (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 Gavin Crawford Show, The (TV seriál)
1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)

Dokumentární

2004 Komu zavolají (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace