foto

Dirk Mierau

  • nar. 12.8.1964 (55 let)
    Západní Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Phantomschmerz
2004 Moře lásky: Vítr nad skalisky (TV film)
2002 Rosamunde Pilcher: Šťastná náhoda (TV film)
1997 Dvě sestry (TV film)
Kalte Küsse (TV film)
1994 Verwaltungsoberinspektor, Der

TV seriály

2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Krista (TV seriál)
Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Drehkreuz Airport (TV seriál)
Sommer und Bolten: Gute Ärzte, keine Engel (TV seriál)
1999 Horečka (TV seriál)
Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Drei zum Verlieben (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky