foto

Dirk Mierau

  • nar. 12.8.1964 (56 let)
    Západní Berlín, Berlin, Německo

Herecká filmografie

Filmy

2018 Phantomschmerz
2004 Moře lásky: Vítr nad skalisky (TV film)
2002 Rosamunde Pilcher: Šťastná náhoda (TV film)
1997 Dvě sestry (TV film)
Kalte Küsse (TV film)
1994 Verwaltungsoberinspektor, Der

TV seriály

2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Krista (TV seriál)
Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)

Galerie (12)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky