foto

Maria Vacratsis

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Moje tlustá řecká svatba 2
2015 A Date with Miss Fortune
Jesse Stone: Ztracen v Paradise (TV film)
The Rainbow Kid
88
2014 A Day Late and a Dollar Short (TV film)
Výchovný poradce
2011 Salem Falls (TV film)
2007 Sejmi je všechny
2003 Profoundly Normal (TV film)
2002 Moje tlustá řecká svatba
Spoluvina (TV film)
1999 Jak přichází láska (TV film)
Případ Ellie Neslerové
1998 Giving Up the Ghost (TV film)
1997 Hayseed
Major Crime (TV film)
1996 Radiant City (TV film)
1995 Michelle Apts., The
Osudné svědectví (TV film)
Tommy Boy
1994 Farmáři (TV film)
1993 Candles, Snow and Mistletoe
1992 Farther West
1989 Destiny to Order
1986 The Boys from Syracuse (TV film)
1985 Turning to Stone (TV film)

TV seriály

2017 Hotel Transylvánie: Seriál (TV seriál)
2016 Zhu Zhu (TV seriál)
2012 Guidestones (TV seriál)
2011 Puberťáci (TV seriál)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
2009 Být Erikou (TV seriál)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Testees (TV seriál)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
2006 Rent-a-Goalie (TV seriál)
2005 Sons of Butcher (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Odd Job Jack (TV seriál)
Slings and Arrows (TV seriál)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
Puppets Who Kill (TV seriál)
Street Time (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Leap Years (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 The Zack Files (TV seriál)
1998 Made In Canada (TV seriál)
Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
1996 Wind at My Back (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
Sailor Moon (TV seriál)
The Great Defender (TV seriál)
1994 Mighty Jungle, The (TV seriál)
Průvodní jevy (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1993 Připraveny nebo ne? (TV seriál)
1992 Rosey and Buddy Show, The (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace