foto

Haris Burina

  • nar. 2.2.1963 (54 let)
    Zenica, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Deník strojvůdce
2014 Top je bio vreo
2013 Padělatel
2012 Šanghaj
2010 Opuštění
Sevdah za Karima
2008 Rezoluce 819 (TV film)
2006 Nafaka
Nebo iznad krajolika
2005 Dobře naladění nebožtíci
Go West
2002 Zvenenje v glavi
1992 Bulevar revolucije
Prokleta je Amerika
1991 Operacija Cartier
SA 204 - 272 (TV film)
1989 Kuduz
Poltron
1988 Ranjenik (TV film)
1987 Zivot radnika
1985 Audicija (TV film)
Otec na služební cestě
1984 Veliki talenat (TV film)

TV seriály

2012 Vojna akademija (TV seriál)
2006 Klopka (TV seriál)
2004 Crna hronika (TV seriál)
2002 Viza za buducnost (TV seriál)
1986 Misija majora Atertona (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace