foto

Richard M. Sprague

  • nar. 19.5.1931
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 14.8.1981 (50 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1977 Horská dráha
1976 Moving Violation
1975 Medical Story (TV film)
1974 Aloha Means Goodbye (TV film)
1973 Sunshine (TV film)
The Six Million Dollar Man (TV film)
1972 Evil Roy Slade (TV film)
Very Missing Person, A (TV film)
1971 D.A.: Conspiracy to Kill (TV film)
Red Sky at Morning
What's a Nice Girl Like You...? (TV film)
1970 Clear and Present Danger, A (TV film)
1968 Man Called Gannon, A

TV seriály

1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
The Snoop Sisters (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
Semínko pochyb (S01E03)
McMillan & Wife (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Tammy (TV seriál)
1964 Destry (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace