foto

Aron Tager

  • nar. 30.6.1934
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 28.2.2019 (84 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 88
He Never Died
Vox (TV film)
2013 Rozlučka se svobodou
2011 Goon
2010 The Untitled Work of Paul Shepard
2009 You Might as Well Live
2008 The Echo
2007 Deník zabijáka
2006 A Lobster Tale
2005 Bezva prachy (TV film)
2004 Životy svatých (TV film)
2003 Bez domova (TV film)
Jednička (TV film)
Noví sousedé (TV film)
2002 10,000 Black Men Named George (TV film)
Boys Briefs 2
Druhá řada (TV film)
Fancy Dancing
Keep the Faith, Baby (TV film)
Krysy (TV film)
Martin a Lewis (TV film)
Pakt (TV film)
2001 Hotel "Století" aneb Historie jednoho pokoje
Já a mé přízraky (TV film)
Kainovo pronásledování: Přísaha
Lásce na stopě
Nebezpečný svědek
2000 Na nepřátelské půdě (TV film)
X-Men
1999 Otec rock'n'rollu: Příběh Alana Freeda (TV film)
Rocky Marciano (TV film)
Třetí zázrak
Univerzální voják 2: Nedokončený obchod (TV film)
Vánoční píseň (TV film)
Ďáblova čísla (TV film)
1998 Jeho osobní strážce (TV film)
Lví past (TV film)
Skandální příběh Jacqueline Susannové (TV film)
Slepá víra
Tommy a přítel z divočiny
Univerzální voják: Bratři ve zbrani (TV film)
1997 Peacekeepers (TV film)
Vražda v Bílém domě
1996 Captive Heart: The James Mink Story (TV film)
Trilogy of Terror II (TV film)
Windsorský protokol (TV film)
1995 Curtis's Charm
Dr. Jekyll a slečna Hyde
Kde jsou ty prachy? (TV film)
1994 Zabijáci
1993 Armen and Bullik (TV film)
David Copperfield (TV film)
Protože proč
Sladké vraždy
1992 Loupež na zakázku
Léolo
Mothers and Daughters
Requiem pour un beau sans-coeur
Sestry dvojčata

TV seriály

2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Brave New World (E01)
2014 The Stanley Dynamic (TV seriál)
2013 Hard Rock Medical (TV seriál)
2012 Cybergeddon (TV seriál)
2010 Chuck a přátelé (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
Vexed (S01E08)
Dead Lucky (S01E05)
2009 The Dating Guy (TV seriál)
2007 Mistři hrůzy (TV seriál)
The Black Cat (S02E11)
2006 At the Hotel (TV seriál)
Billable Hours (TV seriál)
Shakespeare Comedy Show, The (TV seriál)
2005 Jana a drak (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Muffin Buffalo (E06)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a miliardářský lupič (S01E06)
Puppets Who Kill (TV seriál)
Salem Witch Trials (TV seriál)
2001 Screech Owls (TV seriál)
The Associates (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
Zloději (TV seriál)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
The Zack Files (TV seriál)
1999 Blaster's Universe (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Horká zbraň (S01E02)
1998 Silver Surfer (TV seriál)
1997 Donkey Kong Country (TV seriál)
The Adventures of Sam & Max: Freelance Police (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Oheň vně/Osud (S01E20)
1996 Stickin' Around (TV seriál)
Wind at My Back (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
The Hardy Boys (TV seriál)
1994 Mahárádžova dcera (TV seriál)
Monster Force (TV seriál)
Scoop III (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
TekWar (TV seriál)
1993 Rušný svět Richarda Scarryho (TV seriál)
Sirény (TV seriál)
1991 Heritage Minutes (TV seriál)
Malá mořská víla (TV seriál)
Urban Angel (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Dokumentární

2011 Propaganda ve službách studené války (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 The Jon Dore Television Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky