foto

Hervé Lavandier

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců
2009 Pour un fils
2007 Lucky Luke na Divokém západě
1999 Ballade de Don, La
1995 Une femme dans mon coeur (TV film)
1992 Vacances au purgatoire (TV film)
1988 Passerelle, La

TV seriály

2009 Bratři Daltonovi (TV seriál)
Super mini (TV seriál)
2006 Mrňousci (TV seriál)
Shuriken School (TV seriál)
2005 Yakari (TV seriál)
2001 Cartouche, prince des faubourgs (TV seriál)
1998 Oggy a škodíci (TV seriál)
1994 Highlander: The Animated Series (TV seriál)
1990 Gorille, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace