foto

Martin Barre

  • nar. 17.11.1946 (72 let)
    Birmingham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 What Is Classic Rock?
2015 Back Beat (TV seriál) - a.z.
Jethro Tull (E04) - a.z.
2009 Jethro Tull - Live At Madison Square Garden 1978 (koncert)
2008 Jethro Tull (koncert)
1998 Top Ten (TV seriál)
1997 Message to Love: The Isle of Wight Festival
1976 Jethro Tull - Live in Tampa (koncert)

Host

TV pořady

1965 Beat-Club (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky