foto

Anatolij Rudakov

  • nar. 24.7.1950 (69 let)
    Bolshoe Sitno, Vitebská oblast, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jolki 1914
2011 Sibirjak (TV film)
2007 Belaja strela (TV film)
1996 Půlnoc v Petrohradu
1994 Okno do Paříže
1993 Tram-tararam, ili buchty-barachty
1992 Sem sorok
1991 Bezumnaja Lori
Dějstvuj, Maňa!
I vozvraščajetsja větěr...
Moj lučšij drug, general Vasilij, syn Iosifa
1989 Ně pokidaj... (TV film)
1987 Apelljatsija
Piter Pen (TV film)
Poddannyje revoljucii
1986 Isključenija bez pravil (TV film)
Obida
1984 Děvčátko z města
1983 Nikdy na tebe nezapomenu
Řidič autobusu (TV film)
1982 Najti i obezvrediť
Pod odnim nebom
Roditělej ně vybirajut
Romance a Amélií
Za sčastěm
Zájezd do divadla
Ženskije radosti i pěčali
1981 Tovarišč Innokentij
1980 Dívali jsme se smrti do tváře
Mercedes uchodit ot pogoni
1979 Molodaja žena
Něskladucha
Posledňaja ochota
Primite telegrammu v dolg
Rodnoje dělo
Tři muži ve člunu a pes (TV film)
1978 Jaroslavna: Královna Francie
Vyznání lásky
Zavjalovskije čudiki
1977 Maminko, jsem živ
Osud
Truffaldino iz Bergamo (TV film)
1976 Obyknovennaja Arktika (TV film)
Vdovy
1975 Hvězda kouzelného štěstí
Krůček k lásce
Odinnadcať naděžd
1974 Seržant milicii
1973 Ja služu na granice

TV seriály

2015 Policejskij učastok (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Palač (S02E08)
2014 Sled Pirani (TV seriál)
2013 Ljubov bez lišnich slov (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Sobaka Baskervil (E08)
Posledněje dělo Cholmsa (E07)
Galifax (E06)
další epizody (7)
2010 Dom u bolšoj reki (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kuročka Rjabova (S11E25)
2009 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Varjag (S03E01)
2007 Braťja (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Prestuplenije i nakazanije (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Pogruženije v nědra (S02E15)
Južnyj vetěr (S02E13)
Spasenije na vodach (S02E07)
další epizody (9)
2006 Vyzov (TV seriál)
Inkubacionnyj period (S02E02)
2005 Mistr a Markétka (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Otpusk na Černom more (S01E12)
Čudovišče poněvole (S01E11)
Krovavyj sled "Marijengofa" (S01E10)
další epizody (12)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Avtokop (S01E04)
Potěrjavšije solnce (TV seriál)
2003 Kobra. Antiterror (TV seriál)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
1993 Koň bělyj (TV seriál)
1988 Žizň Klima Samgina (TV seriál)
1985 Po stopách kapitána Granta (TV seriál)
1981 20-e děkabrja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky