foto

Claudia Demarmels

  • nar. 5.7.1954 (65 let)
    Salouf, Graubünden, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Unschuldsengel (TV film)
1992 Demokrati a teroristé
1989 Singles (TV film)
1988 Knick - Die Geschichte einer Wunderheilung, Der (TV film)
Tatort - Schuldlos schuldig? (TV film)
1984 Tapetenwechsel
1981 Auf Schusters Rappen (TV film)
Elisabeths Kind (TV film)
1980 Tatort - Der Zeuge (TV film)
Theo proti celému světu
1979 Geteilte Freude (TV film)
Kotte (TV film)
Tatort - 30 Liter Super (TV film)
Tatort - Ende der Vorstellung (TV film)

TV seriály

1998 Zwei Brüder (TV seriál)
Kaltes Herz (E09)
1994 Florida Lady (TV seriál)
Přísně tajná mise (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1992 Der Patenonkel (TV seriál)
1991 Auf der Suche nach Salome (TV seriál)
Unsere Hagenbecks (TV seriál)
Zwei Schlitzohren in Antalya (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
Wunschpartner (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
S.Y. Arche Noah (TV seriál)
1985 Ein Mann macht klar Schiff (TV seriál)
1984 Opération O.P.E.N. (TV seriál)
Rummelplatzgeschichten (TV seriál)
1983 Uta (TV seriál)
1982 Beim Bund (TV seriál)
Toutes griffes dehors (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
1979 Freundinnen (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky