foto

Daisy Eagan

  • nar. 4.11.1979 (40 let)
    Brooklyn, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Tony 'n' Tina's Wedding
1996 Ripe
1995 Ztracený Izaiáš
1990 Soud (TV film)

TV seriály

2019 Good Trouble (TV seriál)
Doble Quince (S02E03)
Percussions (S02E01)
Broken Arted (S01E12)
další epizody (6)
2012 Girls (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Za věrné služby (S01E07)
Posel ztracených duší (TV seriál)
The Woman of His Dreams (S02E06)
A Grave Matter (S02E05)
Vražedná čísla (TV seriál)
Běžící muž (S02E15)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1996 Hvězdná akademie (TV seriál)
1987 Mathnet (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 Square One TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky