foto

Jane Wymark

  • nar. 31.10.1952 (66 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Medea (divadelní záznam)
1996 Giving Tongue (TV film)
1995 All Men Are Mortal
1991 Children of the North (TV film)
1982 Sidmouth Letters, The (TV film)

TV seriály

2013 Zločiny nad Seinou (TV seriál)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Fit pro vraždu (S13E08)
Trn v oku (S13E07)
2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Prokletý box (S13E06)
Šílená Molly (S13E05)
Mrtvé ticho (S13E04)
další epizody (8)
2009 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
A všude kolem roste zelená tráva (S12E05)
Chybná teorie (S12E04)
Pomsta špionů (S12E03)
další epizody (6)
2008 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Dny bezvládí (S11E06)
Čarodějův synovec (S11E05)
Midsomer Life (S11E04)
další epizody (8)
2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Nevinnost sama (S10E06)
Smrt a prach (S10E05)
Rockerova pomsta (S10E04)
další epizody (5)
2006 Sinchronicity (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Tanec s mrtvými (S10E01)
Stará křivda (S09E08)
Andělský chór (S09E07)
další epizody (8)
2005 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Dům v lese (S09E01)
Rapsodie z Midsomeru (S08E08)
Rodinná firma (S08E07)
další epizody (7)
2004 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Mrtvý ve vodě (S08E02)
Smrt přichází v noci (S08E01)
Duchové minulosti (S07E07)
další epizody (8)
2003 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Lesní muž (S07E01)
Draví ptáci (S06E05)
Příběh dvou vesnic (S06E04)
další epizody (6)
2002 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražedný závod (S05E04)
Zvoní ti umíráček (S05E03)
Smrtelná bylina (S05E02)
další epizody (4)
2001 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zkažené ovoce (S04E06)
Temný podzim (S04E05)
Mrtvola ve studni (S04E04)
další epizody (5)
2000 Doctors (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zahrada smrti (S04E01)
Hlasy ze záhrobí (S03E04)
Soudný den (S03E03)
další epizody (4)
1999 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt vandráka (S03E01)
Hlas krve (S02E04)
Jedenáctka mrtvého muže (S02E03)
další epizody (5)
1998 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt v přestrojení (S01E05)
Věrnost až za hrob (S01E04)
Smrt darebáka (S01E03)
další epizody (4)
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt staré dámy (S01E01)
1996 No Bananas (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Peter Principle, The (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Fatal Inversion, A (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1991 Chalkface (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1977 Fathers and Families (TV seriál)
Rob Roy (TV seriál)
1976 Beasts (TV seriál)
1975 Poldark (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace