foto

Robert Z'Dar

  • nar. 3.6.1950
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 30.3.2015 (64 let)
    Pensacola, Florida, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Samurai Cop 2: Deadly Vengeance (2015)

    - Na baru muž řekne Joemu (Matt Hannon), že ho viděl jako kluk v lese s někým bojovat, což je odkaz na závěrečný souboj z předchozího dílu, kde bojoval s Yamashitou (Robert Z'Dar). Joe však odpoví, že to nebyl on, ale maniac cop. Maniac Cop je série filmů, ve které hlavní roli ztvárnil právě Robert Z'Dar. (Mr.Bulanek)

Herecká filmografie

Filmy

2019 High on the Hog
Spring Fever - a.z.
2016 Precious Mettle
2015 Blood Story, A
2014 Easter Sunday
2013 Mob, The
Monsters on Main Street
Super Hell 3: Dreams of Horror
2012 Drummer for the Mob
Little Creeps
Mountain Mafia
Rogue Assassin
Voices from Beyond, The
2011 Death from Above
2010 Not Another B Movie
Post-Mortem
Waiter, The
2009 Blood, Bullets and Babes
La Femme Vampir
Meltdown
Untitled Horror Comedy
2006 Spaced Out
Voices from the Graves
2005 Drawing Blood
Super Hell
2004 Rockville Slayer, The
Vampire Blvd.
2003 Rock n' Roll Cops 2: The Adventure Begins
Scary Tales: The Return of Mr. Longfellow
Zombiegeddon
2002 Body Shop
Mob Daze
Trance
When Heaven Comes Down
2000 Dangerous Highway
1999 Tyrone
1998 Crimes of the Chupacabra
Deadly Currency
Decay
Fatal Pursuit
Guns of El Chupacabra II: The Unseen
No Rest for the Wicked
Thief & the Stripper, The
Waterfront, The
1997 Budoucí válka
Guns of El Chupacabra
Hollywood Cops
Komando totálního nasazení
Pocket Ninjas
1996 Bojovníci z Čínské čtvrti
Bouřlivé noci
Dangerous Cargo
Fugitive X: Innocent Target (TV film)
Lone Tiger
Professional Affair
Searcher, The
1995 Destination Vegas
Equal Impact
Naturally Bad
Red Line
Run Like Hell
V krvavém ringu
1994 Devil's Pet, The
Ill Met by Moonlight
Night Realm
Professional Affair
Projekt Mozaika
Silent Fury
1993 Dvojitý úder
Marked for Murder (TV film)
Pochod časem
Ve chvíli vášně
Wild Cactus
1992 Legenda o vlčích horách
Maniac Cop III - Odznak mlčení
Shadow of the Dragon
Smrtící mstitel
Summoned, The
Žabí město 2
1991 Beastmaster 2 - Pán šelem: Branou času
Gangsteři
Killer's Edge, The
Policajt samurai
Pořádná fuška
Tichý oheň
1990 Dračí souboj
Gypsy
Killing American Style
Konečné řešení
Maniac Cop 2
Soultaker
Svět naruby
1989 Tango a Cash
Young Rebels
1988 Grotesque
Hra o život
Maniac Cop
Město ve slepé uličce
Oltář zla
Vražda na revanš
Vycvičen zabíjet
1987 Cherry 2000
The Night Stalker
1985 Flesh and Bullets
Hellhole
Hot Chili

TV seriály

2010 Obscurus Lupa Presents (TV seriál) - a.z.
1990 Flash (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace