foto

Peter Ehrlich

  • nar. 25.3.1933
    Lipsko, Sachsen, Německá říše
  • zem. 26.7.2015 (82 let)
    Curych, Zürich, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Der Tag, an dem der Papst gekidnappt wurde (TV film)
Millionenschwer verliebt (TV film)
1999 Der Einstein des Sex
1998 Polizeiruf 110 - Hetzjagd (TV film)
1996 Diebinnen
1995 Herz für Laura, Ein (TV film)
1992 Zürich - Transit
1988 Schwarz-Rot-Gold - Schwarzer Kaffee (TV film)
1986 Wer einsam ist, der hat es gut weil keiner da, der Ihm was tut (TV film)
1985 Der Fehler des Piloten (TV film)
1983 Schwarze Spinne, Die
1982 Ein Pariser Abenteuer (TV film)
1980 Aus heiterem Himmel (TV film)
Paulskirche, Die (TV film)
1979 Muž, žena a banka
1975 Berlinger
Die Verschwörung des Fiesco zu Genua (TV film)
1974 Eintausend Milliarden (TV film)
1972 Die Moral der Ruth Halbfass
Nicht nur zur Weihnachtszeit (TV film)
1971 Die drei Gesichter der Tamara Bunke (TV film)
Leb wohl, Judas (TV film)
1970 Die Bestattung des Oskar Lieberherr (TV film)
Ein Humanist (TV film)
Hauser's Memory (TV film)
1966 Die Räuber (TV film)
Jeanne oder Die Lerche (TV film)
Regenmacher, Der (TV film)
1964 Emil a detektivové
Geschichten aus dem Wienerwald (TV film)
König Richard III (TV film)
Teufelsspur, Die (TV film)
1963 Der Schattenboxer (TV film)
Der Sittlichkeitsverbrecher
Der Sog (TV film)
1962 Er kann's nicht lassen

TV seriály

2002 Místo činu (TV seriál)
Schrott und Totschlag (S33E01)
2000 Místo činu (TV seriál)
Bienzle und das Doppelspiel (S31E28)
1998 Ulice Berlína (TV seriál)
Blutwurst und Weißwein (S03E02)
1996 Deutschlandlied (TV seriál)
1994 Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
1993 Sahara-Projekt, Das (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1986 Ein heikler Fall (TV seriál)
Hessische Geschichten (TV seriál)
1983 Místo činu (TV seriál)
Mord ist kein Geschäft (S14E01)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Der Kommissar (TV seriál)
Spur von kleinen Füßen (E71)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
Der Kommissar (TV seriál)
Lisa Bassenges Mörder (E35)
1968 Mann namens Harry Brent, Ein (TV seriál)
1967 Flucht ohne Ausweg (TV seriál)
1962 Wer einmal aus dem Blechnapf frißt (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.

Divadelní záznam

1977 Ein Volksfeind (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky