foto

Viktor Budilov

  • nar. 24.2.1962 (57 let)
    Baku, Ázerbájdžán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Roza i čertopoloch (TV film)
Vmestě s Veroj (TV film)
Špion №1
2017 Rassvet na Santorini (TV film)
Syn (TV film)
2016 Vzlom (TV film)

TV seriály

2020 Buchta Glubokaja (TV seriál)
2019 Dělfin (TV seriál)
Lichač (TV seriál)
Pustyňa (TV seriál)
2018 Doktor Kotov (TV seriál)
Mesť na děsert (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
V čužom kraju (TV seriál)
2017 Ljublju těbja ljubuju (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
2016 Na belom kone (TV seriál)
2015 Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
2013 Berega mojej mečty (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Gruz (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Verju (TV seriál)
2011 Beglec (TV seriál)
Narkotrafik (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
2010 Dom u bolšoj reki (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
2009 Princessa i niščenka (TV seriál)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
2003 Mangust (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Lichač (TV seriál)
Pustyňa (TV seriál)
2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
2017 Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky