foto

Sumire

  • nar. 15.7.1990 (27 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chatrč
2016 Te o cunaide kaeró jo – Šangurira no mukó de
2014 Kyabin Atendanto Keiji: Nyu Yoku Satsujin Jiken (TV film)
2010 Nikušokukei džoši

TV seriály

2016 Kamogawa šokudó (TV seriál)
2015 Ičiro (TV seriál)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)

Dokumentární

2007 Bakushi

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace