foto

Gus Halper

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mrazivá pomsta
2016 Zasvěcení
2015 Kingmakers (TV film)
Nikdy není pozdě
2014 Galyntine

TV seriály

2019 Dickinson (TV seriál)
I felt a Funeral, in my Brain (S01E10)
'Faith' is a fine invention (S01E09)
There's a certain Slant of light (S01E08)
další epizody (5)
Jett (TV seriál)
Dillon (E08)
Rosalie (E07)
Bennie (E05)
další epizody (6)
Ramy (TV seriál)
Do The Ramadan (S01E05)
2018 Happy! (TV seriál)
Já jsem budoucnost (S01E08)
Ničitel světů (S01E07)
Skládka dětinskosti (S01E06)
další epizody (4)
Paní ministryně (TV seriál)
The Chaos Game (S05E02)
2017 Happy! (TV seriál)
Rok koně (S01E04)
Svatý Nick (S01E01)
Law & Order: True Crime (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
2016 Mercy Street (TV seriál)
Chicago P.D. (TV seriál)
300,000 Likes (S04E07)
Power (TV seriál)
I Call The Shots (S03E09)
I Got This On Lock (S03E03)
It's Never Over (S03E02)
2015 Public Morals (TV seriál)
No Crazies on the Street (E08)
Collection Day (E07)
A Token of Our Appreciation (E05)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky