foto

Scott Takeda

  • nar. 21.3.1967 (51 let)
    Colorado, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Příběh
2017 Stalked By My Ex (TV film)
The Outsider
Vesmír mezi námi
2016 Americká reportérka
Ochránce spravedlnosti
2014 Zmizelá
2013 Dark Around the Stars
Klub poslední naděje
2011 Assassins' Code
Lemonade Mouth (TV film)
2010 Všechno musí pryč
2008 Text
2005 23:59 Krvavé minuty před půlnocí

TV seriály

2018 The First (TV seriál)
Near and Far (E08)
The Choice (E07)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Baku (S03E09)
2016 Noční směna (TV seriál)
Three-Two-One (S03E04)
Devious Maids (TV seriál)
A Time To Spill (S04E05)
2015 American Crime (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Poslové (TV seriál)
Metamorfóza (E06)
Grimm (TV seriál)
Za matku (S04E22)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Láska ve hvězdách (TV seriál)
To Seek a Foe (E07)
2012 Nashville (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2008 Easy Money (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2001 Busted (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 The Outsider

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 The Outsider

Producentská filmografie

Filmy

2017 The Outsider

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace