foto

Scott Takeda

  • nar. 21.3.1967 (53 let)
    Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Model Citizen
Silk Road
2018 Příběh
Sedation
2017 Stalked By My Ex (TV film)
The Outsider
Vesmír mezi námi
2016 Americká reportérka
Ochránce spravedlnosti
2014 Zmizelá
2013 Dark Around the Stars
Klub poslední naděje
2011 Assassins' Code
Lemonade Mouth (TV film)
2010 Všechno musí pryč
2008 Text
2005 23:59 Krvavé minuty před půlnocí

TV seriály

2019 Dynastie (TV seriál)
Divoká honička (S03E03)
2018 The First (TV seriál)
Near and Far (E08)
The Choice (E07)
Mr. Mercedes (TV seriál)
Fade to Blue (S02E10)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Baku (S03E09)
2017 Chirurgové (TV seriál)
Bude to jenom horší (S13E13)
To není tvoje věc (S13E12)
2016 Noční směna (TV seriál)
Three-Two-One (S03E04)
Devious Maids (TV seriál)
A Time To Spill (S04E05)
2015 American Crime (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Poslové (TV seriál)
Metamorfóza (E06)
Grimm (TV seriál)
Za matku (S04E22)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Láska ve hvězdách (TV seriál)
To Seek a Foe (E07)
2012 Nashville (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2008 Easy Money (TV seriál)
2001 Busted (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 The Outsider

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 The Outsider

Producentská filmografie

Filmy

2017 The Outsider

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky