foto

Jette Lehmann

  • nar. 19.11.1957 (61 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Lykke-Per
2017 Tak pravil Bůh
2016 Rodiče
Satisfakce 1720
2014 Tiché srdce
2013 V hodině rysa
2012 Marie Krøyer
2011 Happy End
Melancholia
2008 Plamen a Citron
Ten, koho se bojíš
2007 Til døden os skiller
2006 Setkání v Praze
2005 Síla Severu
2004 Můj miláček ráže 6,65
2002 Wilbur se chce zabít
2000 Fruen på Hamre

TV seriály

2018 Badehotellet (TV seriál)
En kærlighedshistorie (S05E06)
Besøg sydfra (S05E05)
Hugormen (S05E04)
další epizody (6)
2017 Badehotellet (TV seriál)
Skybrud (S04E06)
Ikke lutter lagkage (S04E05)
Feriebarnet (S04E04)
další epizody (6)
2016 Bedrag (TV seriál)
Badehotellet (TV seriál)
Fodspor fra havet (S03E07)
Kortene på bordet (S03E06)
Stauning (S03E05)
další epizody (6)
2015 Badehotellet (TV seriál)
Amandas gæster (S03E01)
Stormen (S02E07)
Sandhedens time (S02E06)
další epizody (8)
2014 Badehotellet (TV seriál)
Slutningen på sæsonen (S01E06)
Eventyr i sommernatten (S01E05)
Stormen raser (S01E04)
další epizody (5)
2013 Badehotellet (TV seriál)
En sommer ved Vesterhavet (S01E01)
2007 Vražda (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
1999 Morten Korch - Ved stillebækken (TV seriál)
1997 Království (TV seriál)
Pandæmonium (S02E04)
Gargantua (S02E03)
Trækfugle (S02E02)
další epizody (4)
1994 Království (TV seriál)
De levende døde (S01E04)
Et fremmed legeme (S01E03)
Alliancen kalder (S01E02)
další epizody (4)
1993 Tre ludere og en lommetyv (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace