foto

Kailey Spear

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Scorched Earth
2015 Sinsters

TV seriály

2017 Batesův motel (TV seriál)
Návštěvní hodiny (S05E09)
2016 Lovci duchů (TV seriál)
Mamma Mia (S12E02)
2014 Lovci duchů (TV seriál)
Blade Runners (S09E16)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
Rock and a Hard Place (S09E08)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2012 By My Side

Host

TV pořady

2013 Kvůli sexu na pohotovosti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace