foto

Amelia Campbell

  • nar. 4.8.1965 (52 let)
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ukončete výstup a nástup
2012 Co všechno věděla Maisie
2011 Coming Up Roses
Talk Man, The
2009 Leaves of Grass
Psí rok
2001 Last Ball
Vysněný svět (TV film)
1999 Macbeth in Manhattan
1998 Anima
1997 Definite Maybe, The
Perfektní záskok
1996 Prokurátorky (TV film)
1995 Truman (TV film)
1994 Mrs. Parker a začarovaný kruh
Noviny
Život naruby
1992 Lék pro Lorenza
Spolubydlící
1990 Vymítač ďábla III

TV seriály

2017 Mindhunter (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2016 The OA (TV seriál)
2015 The Slap (TV seriál)
2013 Alpha House (TV seriál)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace