foto

François Campaux

  • nar. 14.10.1906
    Auxerre, Francie
  • zem. 8.8.1983 (76 let)
    Paris, Centre-Val de Loire, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1979 Tesoro mio - divadelní hra
1973 Vidita negra - divadelní hra
1956 Mannequins de Paris - původní scénář
1952 Grand gala
1951 Bel amour
The Blue Veil
1949 Ronde de nuit
1943 Valse blanche, La
1942 Modrý šátek
1937 Mirages

TV seriály

1966 Au théâtre ce soir (TV seriál) - divadelní hra

Režijní filmografie

Filmy

1952 Grand gala
1951 Bel amour
1949 Ronde de nuit

Producentská filmografie

Filmy

1952 Grand gala
1951 Bel amour
1937 Mirages

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky