foto

Acuši Abe

  • nar. 25.3.1981 (38 let)
    Ašikaga, Tochigi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gekidžóban Free! Road to the World - Jume
2017 Jowamuši Pedal Re:GENERATION
2015 BORUTO -NARUTO THE MOVIE-
Bakuman.
Jowamuši Pedal Re:Road
2014 Gekidžóban Cardfight!! Vanguard: Neon Messiah
Jowamuši Pedal Re:Ride
2012 Fuse teppó musume no torimonočó
Gekidžóban Blood-C
2011 Goulart Knights: Evoked the Beginning – White
Justeen
2010 Goulart Knights: Evoked the Beginning – Black
1989 Explorer Woman Ray

TV seriály

2019 Beyblade Burst Gači (TV seriál)
2018 Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
Dagaši kaši 2 (TV seriál)
Fate/Extra: Last Encore (TV seriál)
Free! Dive to the Future (TV seriál)
Hinomaruzumó (TV seriál)
Isekai izakaja: Koto Aitheria no izakaja nobu (TV seriál)
Jowamuši Pedal: Glory Line (TV seriál)
Planet With (TV seriál)
Toaru madžucu no Index III (TV seriál)
Ulysses: Jeanne d'Arc to renkin no kiši (TV seriál)
2017 Boruto: Naruto Next Generations (TV seriál)
Učiha Sarada (E19)
Sarada, haširu!! (E17)
Rjúnen no kiki (E16)
další epizody (12)
Chaos;Child (TV seriál)
Dia no Ace: Second Season (TV seriál)
Idolish Seven (TV seriál)
Jókai apáto no júga na ničidžó (TV seriál)
Kakučó šódžokei Trinary (TV seriál)
2016 Cardfight!! Vanguard G: Stride Gate Hen (TV seriál)
Dagaši kaši (TV seriál)
2015 Cardfight!! Vanguard G: GIRS Crisis Hen (TV seriál)
Danchigai (TV seriál)
2014 Cardfight!! Vanguard: Legion Mate Hen (TV seriál)
2013 Cardfight!! Vanguard: Link Joker Hen (TV seriál)
Dia no Ace (TV seriál)
Mini Van (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun S (TV seriál)
2012 Another (TV seriál)
Shisha (E12)
Sangeki (E11)
Shikkoku (E10)
další epizody (12)
Cardfight!! Vanguard: Asia Circuit Hen (TV seriál)
Hagure júša no Aesthetica (TV seriál)
2011 Blood-C (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
X-men (TV seriál)
2010 B gata H kei (TV seriál)
Bakuman. (TV seriál)
2009 Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
Tatakau šišo: The Book of Bantorra (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun (TV seriál)
2008 Toaru madžucu no Index (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky