foto

Bernard Gallagher

  • nar. 26.9.1929
    Bradford, West Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 27.11.2016 (87 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 All About Me (TV film)
The Commander: The Fraudster (TV film)
2006 Supermarket Love Song, A
2005 Footprints in the Snow (TV film)
Heatwave (TV film)
1997 Cows (TV film)
Fotograf mrtvých duší
1989 Countdown to War (TV film)
First and Last (TV film)
1985 Tenko Reunion (TV film)
1984 Arthur's Hallowed Ground (TV film)
1983 Brother's Tale, A (TV film)
Red Monarch (TV film)

TV seriály

2015 Together (TV seriál)
2013 Southcliffe (TV seriál)
Sorrow's Child (E03)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2012 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
2010 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
The Trip (TV seriál)
The Angel at Hetton (S01E06)
2003 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Draví ptáci (S06E05)
2002 Rose and Maloney (TV seriál)
Krůček k vraždě (TV seriál)
Memories (S02E07)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
1998 Verdict (TV seriál)
1997 Wing and a Prayer (TV seriál)
1996 Tenká modrá linie (TV seriál)
Alternativní kultura (S02E04)
1994 Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1993 Harry (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1989 Bit of a Do, A (TV seriál)
Haf! (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1987 The New Statesman (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Farrington of the F.O. (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Moonfleet (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Borgiové (TV seriál)
Brendon Chase (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
Take the High Road (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Cowley v úzkých (S04E05)
1979 Charles Endell, Esq (TV seriál)
1978 Bless Me Father (TV seriál)
Do You Remember? (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
1977 Eagle of the Ninth, The (TV seriál)
1976 Bill Brand (TV seriál)
The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1975 Couples (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Nightingale's Boys (TV seriál)
Shades of Greene (TV seriál)
1974 Within These Walls (TV seriál)
1973 Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
1971 Doctor at Large (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Inheritance (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2004 Bad Girls: Most Wanted (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky