foto

Farnesio de Bernal

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Más allá del muro
2009 2033
2007 Propiedad ajena
2004 Hugoool
2003 Zurdo
2001 Sedmý hřích
2000 Neznámý příchozí
1999 Las delicias del poder
1997 De noche vienes, Esmeralda
1996 Enemigos, Los
Romeo a Julie
Solo
1995 Dos crímenes
1994 El jinete de acero
1993 Stroj času
1992 Jako voda na čokoládu
Ángel de fuego
1991 Cabeza de Vaca
La mujer de Benjamín
Válka jednoho muže (TV film)
1983 Apariencias engañan, Las
1981 La leyenda de Rodrígo
1979 María de mi corazón
Orlí pero
1978 Amor libre
La güera Rodríguez
Sanchezovy děti
1977 Domino
Los hermanos del viento
Maten al león
Matinée
Naufragio
1976 Coronación
El perro y la calentura
Poquianchis, Las
1975 Dům na jihu
El valle de los miserables
Home of Our Own, A (TV film)
Las fuerzas vivas
1974 Antonio and the Mayor (TV film)
Přineste mi hlavu Alfreda Garcii
Santo oficio, El
Señor de Osanto, El
1973 Perros de Dios, Los
Revoluční Mexiko
V oněch letech
1971 El jardín de la tía Isabel
Pubertinaje
Verdadera vocación de Magdalena, La
1970 Emiliano Zapata
1969 Familiaridades
Patsy, mi amor
Trampa para un cadáver
1968 Bajo el imperio del hampa
Blue Demon destructor de espias
Dravec
Por mis pistolas
1967 Su excelencia
1963 Baile de graduación

TV seriály

2012 El Albergue (TV seriál)
2008 Věznice Capadocia (TV seriál)
Máří Magdaléna (S01E10)
Marnotratný syn (S01E05)
2007 Mientras haya vida (TV seriál)
2004 Gitanas (TV seriál)
2003 Alma herida, El (TV seriál)
1999 Besos prohibidos (TV seriál)
1998 Tentaciones (TV seriál)
Yacaranday (TV seriál)
1986 Hora Marcada (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace