foto

Roberto 'Flaco' Guzmán

  • nar. 9.11.1936
    Saltillo, Coahuila, Mexiko
  • zem. 9.8.2002 (65 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Tigre de Santa Julia, El
2001 Caza del diablo, La
2000 Día de los Albañiles IV, El
Estos vales son chingones
1998 Fuera de la ley
1997 Ambición mortal
1996 Vítěz
1995 Ataque salvaje
1994 Amor que mata
1993 Furia de barrio
1992 Borrachas de pulqueria
Curado de espantos
1991 Jóvenes delincuentes
Narcosatanicos diabolicos
1990 Chica del alacrán de oro, La
El último escape
Machos
Mujeres de media noche
Siete en la mira 4
1989 Aventuras que matan
Garañón, El
La portera ardiente
Pesadilla sin fin
Si mi cama hablara
1988 Diana, René, y El Tíbiri
Muerte brutal
Mujer de fuego
Plomeros y las ficheras, Los
1987 Cacería humana
Conexión criminal
Matadero
Muelle rojo
Policía salvaje
Qué buena está mi ahijada
Venganza suicida
1986 Huele a gas
Toda la vida
1985 El último disparo
Tierra prometida, La
1984 Arizona
El carro de la muerte
El mil usos II
Glorias del gran Púas, Las
Jugandose la vida
Los humillados
Los peseros
Nos reimos de la migra (destrampados y mojados)
Ratas de la frontera
Territorio sin ley
1983 Cazador de asesinos
Silencio asesino
1982 Los fayuqueros de Tepito
Presos sin culpa
1981 California Dancing Club
Como México no hay dos
D.F./Distrito Federal
El gran perro muerto
El robo imposible
Macho bionico, El
Virgen robada, La
1980 El Guardaespaldas
Palenque sangriento
Paso de cojo, A
Tres de presidio
1979 Ratero
1978 Guerra de sexos
1977 Tintorera, žralok zabiják
1976 Puerta falsa, La
Yo y mi mariachi
1975 La venida del rey Olmos
Las fuerzas vivas
Me caiste del cielo
Padrino... es mi compadre, El
1974 Amargura de mi raza, La
Isla de los hombres solos, La
La carrera del millón
Mi amorcito de Suecia
Pistolero del diablo
1973 La marchanta
Lágrimas de mi barrio
Profeta Mimi, El
1972 Traiganlos vivos o muertos

TV seriály

2000 Carita de ángel (TV seriál)
Ramona (TV seriál)
1999 Rosalinda (TV seriál)
1996 Para toda la vida (TV seriál)
1992 María Mercedes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace