foto

Gilly Flower

  • nar. 26.8.1908
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2001
    Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Work Is a 4-Letter Word

TV seriály

1986 Lenny Henry Tonite (TV seriál)
1985 Mistress, The (TV seriál)
1984 Ever Decreasing Circles (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
That's My Boy (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Potter (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
Hotýlek (TV seriál)
Krysy (S02E06)
Výročí (S02E05)
Smrt (S02E04)
další epizody (6)
1976 Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
Neskutečné historky (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Hotýlek (TV seriál)
Němci (S01E06)
Banket (S01E05)
Inspekce (S01E04)
další epizody (5)
1974 Happy Ever After (TV seriál)
Second Time Around (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
Oh, Father! (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Emma (TV seriál)
My Wife Next Door (TV seriál)
1970 Bachelor Father (TV seriál)
Culture Vultures, The (TV seriál)
1968 The Root of All Evil? (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Six More Faces of Jim (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky