foto

George Kochbeck

  • nar. 1.8.1955 (65 let)
    Gütersloh, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Die Diplomatin - Entführung in Manila (TV film)
2014 Konrad & Katharina (TV film)
2013 Kolotoč mého života (TV film)
2011 Der Himmel hat vier Ecken
Stilles Tal
2008 Augenzeugin (TV film)
2004 Druhé líbánky (TV film)
2002 Kommissarin Fleming und der Mord vor der Kamera (Fleming II) (TV film)
Stahlnetz - PSI (TV film)
2001 Stahlnetz - Innere Angelegenheiten (TV film)
1999 Alles Bob!
Hamburk - město strachu (TV film)
Život za život (TV film)

TV seriály

2020 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aus der Not (S20E06)
Die Falle (S20E04)
Kenny (S20E01)
další epizody (5)
2019 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Ein anständiges Leben (S19E08)
Crystal (S19E04)
Bewährungsprobe (S18E19)
další epizody (5)
2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Chinesische Licht (S18E13)
Gefährliches Vorbild (S18E03)
Falsche Hoffnung (S18E02)
další epizody (5)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der kleine Zeuge (S17E05)
Das genetische Limit (S17E04)
Der einzige Ausweg (S17E03)
další epizody (9)
Místo činu (TV seriál)
Auge um Auge (S48E30)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Strahl (S16E17)
Der Kanal (S16E16)
Kein Platz für Moral (S16E15)
další epizody (10)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Lügen (S15E04)
Aus bestem Hause (S15E03)
Bewegliche Ziele (S14E18)
další epizody (4)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wahrheit ist ein scharfes Schwert (S14E12)
Kleine Geheimnisse (S14E11)
Allein gegen die Mafia (S14E04)
další epizody (7)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Klassenclown (S13E08)
Mundtot (S13E06)
Schuldenschnitt (S13E04)
další epizody (7)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Getrieben (2:2) (S12E09)
Getrieben (2:1) (S12E08)
Getrieben (1:2) (S12E07)
další epizody (8)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Feuerteufel (S11E09)
Geister (S10E36)
Niedrige Beweggründe (S10E35)
další epizody (7)
Místo činu (TV seriál)
Zwischen den Ohren (S42E25)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Fragen der Ehre (S10E18)
Tod per Post (S10E15)
Das Geisterhaus (S10E10)
další epizody (7)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Entführung in London (2) (S09E11)
Entführung in London (1) (S09E10)
2008 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Tödliches Spiel (E11)
2004 Místo činu (TV seriál)
Verlorene Töchter (S35E27)
2003 Místo činu (TV seriál)
Hamburg - Nájemníci (S34E21)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

2020 Eine einsame Stadt
2017 1918 Aufstand der Matrosen (TV film)
2016 Der Luther-Code (TV seriál)
Neo Rauch - Gefährten und Begleiter
2015 Bismarck: le dernier combat (TV film)
2013 Kierkegaard: Gefährliche Gedanken (TV film)
2011 Kate! - Vom Model zur Ikone (TV film)
2009 Schabowskis Zettel - Die Nacht als die Mauer fiel
2008 Ich.Immendorff
2007 Paula Modersohn-Becker - Geschichte einer Malerin (TV film)

TV pořady

2008 Unsere Geschichte (TV pořad)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Spiel, Satz, Tod (S11E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky