foto

Michael Faustino

  • nar. 16.11.1979 (39 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Můj přítel netvor
1994 Miliónový šek
1993 Bouře v lahvi
1991 Osudné přátelství (TV film)
Vesmírné komando
1990 Soud (TV film)
Svět naruby
Where Pigeons Go to Die (TV film)
1987 Záhrobní komando

TV seriály

1995 Ženatý se závazky (TV seriál)
Ztracený Dodge (S09E16)
1992 Ženatý se závazky (TV seriál)
Servírka Kelly (S07E08)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Lebkouni (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Buck zachránce (S04E03)
Život na pláži (S03E21)
1988 Heartbeat (TV seriál)
1987 Ženatý se závazky (TV seriál)
Mrtvý Santa Claus (S02E13)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky