foto

Tina Parker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Pale Door
2019 Ke hvězdám
Love on Repeat (TV film)
Sleeping in Plastic
2018 1985
Puppet Master: The Littlest Reich
Příběh
The Middle of X
2017 Walk of Fame
2015 Šest směšných
2014 Muži, ženy a děti
2013 Osamělý jezdec
2012 Meeting Evil
2011 Teror
Wuss
2010 Father of Invention
Poslední panic
2009 Leaves of Grass
Nezvratný osud 4
2006 Vánoce bez Santy (TV film)
2003 Prison-A-Go-Go!
2000 Dr. T a jeho ženy

TV seriály

2019 CO / KDYBY (TV seriál)
Jaká minulost (E06)
Co dál (E05)
2018 Volejte Saulovi (TV seriál)
Docela jízda (S04E05)
2017 One Mississippi (TV seriál)
Kiss Me and Smile For Me (S02E03)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Lucerna (S03E10)
Pád (S03E09)
Uklouznutí (S03E08)
další epizody (7)
2015 Salem (TV seriál)
The Beckoning Fair One (S02E07)
2014 Rectify (TV seriál)
Act as If (S02E05)
2013 Perníkový táta (TV seriál)
Doznání (S05E11)
Krvavé peníze (S05E09)
2012 Dallas (TV seriál)
Family Business (S01E09)
Drsný šerif (TV seriál)
2011 Perníkový táta (TV seriál)
Střetnutí (S04E13)
Konečná (S04E12)
Průchod (S04E11)
další epizody (5)
2010 Lone Star (TV seriál)
Memphis Beat (TV seriál)
Polda a polda (TV seriál)
Scoundrels (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Západ slunce (S03E06)
2009 Perníkový táta (TV seriál)
Radši volejte Saula (S02E08)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky