foto

Tina Parker

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 To the Stars
2018 1985
Puppet Master: The Littlest Reich
Příběh
The Middle of X
2017 Walk of Fame
2015 The Ridiculous 6
2014 Muži, ženy a děti
2013 Osamělý jezdec
2012 Meeting Evil
2011 Teror
Wuss
2010 Father of Invention
Poslední panic
2009 Leaves of Grass
Nezvratný osud 4
2006 Vánoce bez Santy (TV film)
2003 Prison-A-Go-Go!
2000 Dr. T a jeho ženy

TV seriály

2018 Volejte Saulovi (TV seriál)
Quite a Ride (S04E05)
2017 One Mississippi (TV seriál)
Kiss Me and Smile For Me (S02E03)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Lantern (S03E10)
Fall (S03E09)
Slip (S03E08)
další epizody (7)
2015 Salem (TV seriál)
The Beckoning Fair One (S02E07)
2013 Rectify (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Doznání (S05E11)
Krvavé peníze (S05E09)
2012 Dallas (TV seriál)
Family Business (S01E09)
Longmire (TV seriál)
2011 Perníkový táta (TV seriál)
Ztráta tváře (S04E13)
Konec světa (S04E12)
Úložiště (S04E11)
další epizody (5)
2010 Lone Star (TV seriál)
Memphis Beat (TV seriál)
Polda a polda (TV seriál)
Scoundrels (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Západ slunce (S03E06)
2009 Perníkový táta (TV seriál)
Radši volejte Saula (S02E08)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace