foto

Eric Steinig

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Americká reportérka
Katie se loučí
2015 Sicario: Nájemný vrah
2013 Na život a na smrt
Pravidla podsvětí
2009 Bratři

TV seriály

2018 Midnight, Texas (TV seriál)
Resting Witch Face (S02E07)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Wiedersehen (S04E09)
Coushatta (S04E08)
Piñata (S04E06)
další epizody (6)
2017 Já, společnice (TV seriál)
Bria: Admitting (S02E02)
2016 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
La Reina (S03E02)
2015 Poslové (TV seriál)
Houstone, máme problém! (E13)
Zač bojujeme (E10)
Metamorfóza (E06)
Noční směna (TV seriál)
Fog of War (S02E06)
2013 Longmire (TV seriál)
Carcasses (S02E02)
2011 Perníkový táta (TV seriál)
Štěnice (S04E09)
Problémovej pes (S04E07)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace