foto

Gregory Chase

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 $5 a Day
Shoot First and Pray You Live (Because Luck Has Nothing to Do with It)
2007 Have Dreams, Will Travel
2006 Astronaut
1995 Sabrina
1994 Murder at Midnight
1993 Legal Briefs
1992 Školní vázanky
1989 Kolize
1986 Návrat Mika Hammera (TV film)
1983 Beze stopy
1979 10
Topper (TV film)

TV seriály

2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Cizí neštěstí (S01E01)
2006 Pokoj č. 10 (TV seriál)
The Eye and the Prime Object (E03)
2005 Wildfire (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Happily Ever After (S01E05)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace