foto

Seul-gi Bae

  • nar. 27.9.1986 (34 let)
    Okres Gapyeong, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Binsenteu
2014 Cheongchoonhagdang : pungkimoonlan bossam yasa
2013 Kkangcheoli
Soseol, younghwawa mannada
Yagwanmun : yogmangeui kkoch
2011 Keopeuljeu

TV seriály

2018 Sasaenggyeoldan romaenseu (TV seriál)
2016 Bitnara eunsu (TV seriál)
2015 Ahboojaengi yab! (TV seriál)
2014 Hwanggeumgeotab (TV seriál)
2013 Sileobgeubyeo romaenseu (TV seriál)
2012 Jeokdoeui namja (TV seriál)
2011 Choegoui sarang (TV seriál)
Shimya byungwon (TV seriál)
2006 Naesaengae gajang ijjimothal geunyeo (TV seriál)
2005 Nonseutob 6 (TV seriál)
2004 Haeshin (TV seriál)
Poolhawooseu (TV seriál)
2003 Cheonnyeonjiae (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Muhan dojeon (TV pořad)
2004 리얼 로망스 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky