foto

Nicholas Hawtrey

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Grace, kněžna monacká
2007 Une vieille maitresse
2003 Miláček Rita
2001 Brève traversée
2000 Vatel
1997 Le dernier été (TV film)
Zamilovaná čarodějka
1995 Francouzský polibek
1991 Impromptu
1990 Moi, général de Gaulle (TV film)
1989 Hiver 54, l'abbé Pierre
Suivez cet avion
The Man Who Lived at the Ritz (TV film)
1988 King of the Olympics: The Lives and Loves of Avery Brundage (TV film)
La couleur du vent
Mangeclous
Nebezpečné známosti
1986 Max, má láska
1984 Camille (TV film)
Prohnilí
Sedmý terč
1968 The Big Switch
1957 The Barretts of Wimpole Street
1948 The Winslow Boy

TV seriály

1996 Žena zákona (TV seriál)
1995 Docteur Sylvestre (TV seriál)
1992 Puissance 4 (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1989 Les jupons de la révolution (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1988 Cinéma (TV seriál)
Katts a Rinnie (TV seriál)
1986 Sins (TV seriál)
1984 Mistral's Daughter (TV seriál)
Pomněnková Marie (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)
1975 Madame Bovary (TV seriál)
1972 The Regiment (TV seriál)
1964 Danger Man (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1961 Hamlet (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2009 Pařížská mírová konference 1919 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace