foto

Yaiza Figueroa

  • nar. 7.9.1986 (33 let)
    Bayamón, Portoriko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 El Hijo Perdido
Imprisoned
2016 Anti Matter
2014 Showreel, The
2012 Grace

TV seriály

2017 StartUp (TV seriál)
Soul Proprietor (S02E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace