foto

Camilla Spira

  • nar. 1.3.1906
    Hamburk, Německá říše
  • zem. 25.8.1997 (91 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Wanderungen durch die Mark Brandenburg (TV film)
1977 Ein Tisch zu viert (TV film)
Erben ist menschlich (TV film)
Heinrich Zille (TV film)
Kante (TV film)
1972 Finito l'amor (TV film)
1967 Kabale und Liebe (TV film)
1966 Socialaristokraten (TV film)
1965 Romulus der Große (TV film)
1963 Mamselle Nitouche (TV film)
Mauern (TV film)
Piccadilly null Uhr zwölf
1962 Affäre Blum (TV film)
Das Mädchen und der Staatsanwalt
1961 Vertauschtes Leben
1959 Freddy unter fremden Sternen
Freddy, die Gitarre und das Meer
Růže pro státního návladního
1958 Der Czardas-König
Nachtschwester Ingeborg
Vater, Mutter und neun Kinder
1957 Das Herz von St. Pauli
Der tolle Bomberg
Made in Germany - Ein Leben für Zeiss
1956 Fuhrmann Henschel
Liebe
1955 Himmel ohne Sterne
Poslední štace
Vatertag
Zwei blaue Augen
Ďáblův generál
1954 Emil und die Detektive
Roman eines Frauenarztes
1952 Der fröhliche Weinberg
Drei Tage Angst
Pension Schöller
1950 Die lustigen Weiber von Windsor
Epilog: Das Geheimnis der Orplid
Zachránce matek
1949 Život v kanafasu
1935 Taneček panny Márinky (rakouská verze)
1933 Die Nacht im Forsthaus
Judas von Tirol, Der
Morgenrot
Stopy ve sněhu
Závěť doktora Mabuse
1932 Der schönste Mann im Staate
Die elf Schill'schen Offiziere
Grün ist die Heide
Ja, treu ist die Soldatenliebe
Skandal in der Parkstraße
Štvaní lidé (německá verze)
1931 Faschingsfee, Die
Můj Leopold
1930 Die Jugendgeliebte
Die lustigen Musikanten
1929 Meine Schwester und ich
1928 Liebeskarneval
Sechzehn Töchter und kein Papa
1927 An der Weser (hier hab' ich so manches liebe Mal...)
Brennende Grenze
1926 Der Stolz der Kompagnie
Die dritte Eskadron
Die versunkene Flotte
Wie einst im Mai
Wir sind vom K. u. K. Infanterie-Regiment
1925 Das Herz am Rhein
Freies Volk
Im Krug zum grünen Kranze
1924 In den Krallen der Schuld
Mutter und Sohn

TV seriály

1983 Gestern bei Müllers (TV seriál)
1973 Die Powenzbande (TV seriál)
1972 Motiv Liebe (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1967 Großer Mann, was nun? (TV seriál)

Dokumentární

2001 Das Jahrhundert des Kabaretts (TV seriál) - a.z.
1999 Kurt Gerrons Karussell
1997 Legenden (TV seriál) - a.z.
1995 Evropský film: Jiný Hollywood (TV seriál)
1992 Wenn ich sonntags in mein Kino geh'... (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace