foto

Rio Alexander

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sicario: Nájemný vrah
2014 Redemption of Henry Myers, The
2013 Konečná
Pravidla podsvětí
2011 Boj o dědictví
2009 Hlídač
2008 Spirit
2007 3:10 Vlak do Yumy
Trade
2006 Odvrácená strana Jericha
2004 RX

TV seriály

2018 Midnight, Texas (TV seriál)
I Put A Spell on You (S02E04)
2017 Godless (TV seriál)
Wisdom of the Horse (E03)
The Ladies of La Belle (E02)
An Incident at Creede (E01)
Já, společnice (TV seriál)
Bria: Relapse (S02E14)
Bria: Making Amends (S02E12)
Bria: Living Like a Tornado (S02E10)
další epizody (5)
2012 Longmire (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2009 Perníkový táta (TV seriál)
Černá a modrá (S02E07)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2005 Na Západ (TV seriál)
Wildfire (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace