foto

Rio Alexander

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sicario: Nájemný vrah
2014 Redemption of Henry Myers, The
2013 Konečná
Pravidla podsvětí
2011 Boj o dědictví
2009 Hlídač
2008 Spirit
2007 3:10 Vlak do Yumy
Trade
2006 Odvrácená strana Jericha
2004 RX

TV seriály

2018 Midnight, Texas (TV seriál)
I Put A Spell on You (S02E04)
2017 Godless (TV seriál)
Wisdom of the Horse (E03)
The Ladies of La Belle (E02)
An Incident at Creede (E01)
Já, společnice (TV seriál)
Návrat (S02E14)
Náprava škod (S02E12)
Život jako tornádo (S02E10)
další epizody (5)
2012 Drsný šerif (TV seriál)
Smrt na sněhu (S01E01)
2009 Perníkový táta (TV seriál)
Černá a modrá (S02E07)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Don of the Dead (S01E08)
2005 Na Západ (TV seriál)
Wildfire (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky