foto

Fran Martone

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Rambler
2012 Tygří oči
2011 Za tabulí (TV film)
2009 Zevlovat a prudit

TV seriály

2014 Killer Women (TV seriál)
Manhattan (TV seriál)
You Always Hurt the One You Love (S01E01)
2011 Perníkový táta (TV seriál)
Problémovej pes (S04E07)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1993 Missing Persons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace